8ª edició de la Festa Major Alternativa de Sant Cugat

13174213_1802346496661242_2632339241504348829_n

 

Santcugatenques i santcugatencs… ens plau comunicar-vos que la vuitena edició de l’FMA ja està en marxa i no hi haurà qui ens freni!

Aquest any, des l’assemblea oberta hem considerat necessari denunciar aquell Sant Cugat del silenci, de la tranquil•litat, aquella ciutat dormitori que des l’Ajuntament i des d’algunes associacions de veïns ens volen imposar.
Aquell Sant Cugat mort, intolerant, estèril, el qual volen aconseguir exterminant mica en mica la cultura popular, l’oci nocturn, els espais de tota la vida… I tot, per fer de la ciutat un aparador. Un aparador per uns pocs, és clar.

Però no es sortiran amb la seva! I és que cada dia, centenars de persones reivindiquen el llegat popular i lluiten per mantenir en vida els projectes col•lectius, els espais oberts i autoorganitzats, ell treball comunitari que a través de traves administratives, exigències burocràtiques constantment canviants, i condicionants econòmics cada cop més asfixiants, s’intenten anar apagant i escabetxant.

És per això que aquest any, a l’FMA2016 volem ressuscitar tot allò que li han pres o des fa anys li volen prendre a Sant Cugat, tota aquella vida que per més que intenten, no aconsegueixen acabar matant! Així doncs, la cosa anirà de morts vivents………

Aquí us deixem amb el cartell!! Del 29 de juny al 2 de juliol, entre tots i totes ressuscitarem Sant Cugat al Parc de l’Excalextric (Rambla del Celler amb Passeig de Francesc Macià).
Gaudirem de mil activitats que ompliran i donaran vida al parc els quatre dies sencers! Sopars i dinars populars, concurs de graffiti, de truites i postres, la 2a edició de la indescriptible batalla de penyes, la nova i fabulosa batalla de rimes, l’assassí de la pastanaga

Alhora, anunciem també que gaudirem de la nit de Hip Hop, amb un escenari compartit pels i les més noves com també pels i les més veteranes de l’escena vallesana; de la nit de Punk Rock amb grups del moment com Anti-Patiks i La Inquisición, acompanyats també per grups locals de Rock dur; i de la nit de pupurri i locurote santcugatenc amb els grups i PD’s més festius i animats del poble!


Agafeu-vos fort i prepareu-vos per unes alternatives de por! Ho podreu aguantar?